Ενδιαφέρεστε για εφαρμογή smartphone; Εκμεταλλευτείτε τώρα την δράση digi mobile!

Η αξιοποίηση κινητών εφαρμογών (mobile apps) σε συσκευές smartphones (κινητά νέας γενιάς) και tablets (υπολογιστές - ταμπλέτες), μπορεί να προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις πρόσβαση σε νέα κοινά, και επιπλέον μπορεί να συμβάλει στην αξιοποίηση των "έξυπνων" συσκευών με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών. Αν είστε επαγγελματίας ή επιχείρηση, η GenesisSoft μπορεί να υλοποιήσει μία τέτοια εφαρμογή, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες, ενώ με τη δράση digi mobile, το κόστος της εφαρμογής μπορεί να επιδοτηθεί κατά 70%.

Η δράση "digi-mobile", στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση", αξιοποιεί πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013 και στοχεύει στην ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων.

Παραδείγματα mobile εφαρμογών που θα μπορούσαν να επιδοτηθούν από τη δράση, περιλαμβάνουν (ενδεικτικά αλλά όχι εξαντλητικά) τα εξής:

- εφαρμογές για την παρακολούθηση και διαχείριση στόλου οχημάτων, την κλήση ή κράτηση θέσεων σε ταξί, λεωφορεία κλπ.

- εφαρμογές και οποιουδήποτε είδους συστήματα παραγγελιοληψίας μέσω κινητού για πελάτες επιχειρήσεων εστίασης, ταχυφαγεία κλπ. καθώς και εφαρμογές εστιατορίων εστιασμένες στους πελάτες, με στοχευμένη ενημέρωση σχετικά με διαθέσιμα μενού, προσφορές, κρατήσεις, συστήματα επιβράβευσης πελατών μέσω mobile coupons.

- εφαρμογές για εταιρίες που προσφέρουν οποιασδήποτε μορφής service (πχ συνεργεία αυτοκινήτων, εταιρίες service συσκευών, κλπ) για την online προσωποποιημένη παρακολούθηση της πορείας των εργασιών προσφορές, κλπ

- υπηρεσίες επιλογής και ηλεκτρονικών κρατήσεων και ηλεκτρονικών πληρωμών για επιχειρήσεις ενοικιάσεως αυτοκινήτων, θέατρα, κινηματογράφους, επιχειρήσεις παραγωγής θεαμάτων και ψυχαγωγίας κλπ.

- εφαρμογές για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που αφορούν σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (guides), παραγγελιοληψία room-service, κρατήσεις, στοχευμένη ενημέρωση, προσφορές και εκδηλώσεις.

- εφαρμογές για διάθεση τουριστικών υπηρεσιών και οργάνωσης ταξιδίων μέσω smartphones και την πληρωμή και κράτηση θέσεων

- εφαρμογές που επιτρέπουν σε μετακινούμενα στελέχη της επιχείρησης (mobile workers) τη διαρκή πρόσβαση σε επιχειρησιακά δεδομένα, την online συμπλήρωση εγγράφων, την εξ’αποστάσεως επίλυση προβλημάτων, την καθοδήγηση-αντιμετώπιση προβλημάτων κλπ.

- καινοτόμες υπηρεσίες προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες, μέσω συσκευών κινητών επικοινωνιών ή tablet-pc

- καινοτόμες εφαρμογές που προωθούν ή παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα, αξιοποιώντας το γεωγραφικό στίγμα του χρήστη (location based services) και υπηρεσίες destination management

- εφαρμογές και υπηρεσίες για την online επισκόπηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την παροχή προσωποποιημένης πληροφόρησης, τη διαχείριση ραντεβού από την πλευρά των πελατών, την προσωποποιημένη ενημέρωση αναφορικά με την πρόοδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, την πρόσβαση σε φάκελο του πελάτη, τη διαχείριση του πελατολογίου κλπ.

- υπηρεσίες εικονικής ξενάγησης με αξιοποίηση συσκευών κινητών επικοινωνιών

- υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών

- εφαρμογές τιμολόγησης που αξιοποιούν συσκευές κινητών επικοινωνιών

About the Author

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.